Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Biała, słodka i… zdrowa. Zastosowanie inuliny w przemyśle spożywczym.

Opis bibliograficzny

Biała, słodka i… zdrowa. Zastosowanie inuliny w przemyśle spożywczym. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. Agro Przem. 2013 nr 4 67-71, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Agro Przemysł 2013 nr 4, 67-71
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 lutego 2015 08:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 34329) wydawnictwo ciągłe #34329
PBN ID (hist.): 34329

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się