Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Białka serwatkowe-znaczenie, pozyskiwanie, czynniki kształtujące ich zawartość.

Opis bibliograficzny

Białka serwatkowe-znaczenie, pozyskiwanie, czynniki kształtujące ich zawartość. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Selected aspects of food quality = Wybrane aspekty jakości żywności / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski Radom, Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji, 2012, S. 131-139, il., bibliogr, 978-83-7789-059-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Selected aspects of food quality = Wybrane aspekty jakości żywności / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski, S. 131-139
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji, 2012.
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 listopada 2013 09:48
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:14

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7789-059-2
BPP ID: (59, 31131) wydawnictwo zwarte #31131
PBN ID (hist.): 31131

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się