Białka żywności jako źródło fizjologicznie czynnych peptydów.
Opis bibliograficzny
Białka żywności jako źródło fizjologicznie czynnych peptydów. [AUT.] BARBARA BARANIAK. W: II Ogólnopolska Konferencja Naukowa Nutricib : Żywność i żywienie - przegląd badania. Abstrakty / Red. Alicja Danielewska, Monika Maciąg s. 11. Lublin 2019, Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL, 978-83-66261-34-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Ogólnopolska Konferencja Naukowa Nutricib : Żywność i żywienie - przegląd badania. Abstrakty / Red. Alicja Danielewska, Monika Maciąg, s. 11
Wydawca:
Fundacja na rzecz promocji nauki i rozwoju TYGIEL
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lutego 2020 12:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lutego 2020 12:53 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66261-34-1
BPP ID: (59, 46409) wydawnictwo zwarte #46409
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.