Białkowo-polifenolowe cząsteczki i ich rola w zapewnianiu funkcjonalności strukturalnej i zdrowotnej żywności (Protein-polyphenol molecules and their role in providing structural and health functionality of food)
Opis bibliograficzny
Białkowo-polifenolowe cząsteczki i ich rola w zapewnianiu funkcjonalności strukturalnej i zdrowotnej żywności (Protein-polyphenol molecules and their role in providing structural and health functionality of food). [AUT.] EWA HABZA, JAGODA SZAFRAŃSKA. W: Nauki medyczne i nauki o zdrowiu Część IV – Farmacja Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 26-31, il., bibliogr, 978-83-66139-22-0.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.59 |
---|---|
Rekord utworzony: | 1 października 2018 12:15 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-22-0
e-ISBN: 978-83-66139-21-3
BPP ID: (59, 44100) wydawnictwo zwarte #44100
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.