Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry Ed./ Mérillon Jean-Michel, Ramawat Kishan Gopal.
Opis bibliograficzny
Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry Ed./ Mérillon Jean-Michel, Ramawat Kishan Gopal. [RED.] JEAN MICHEL MÉRILLON, KISHAN GOPAL RAMAWAT. Cham 2018, Springer International Publishing AG, 1229 s, il., bibliogr., sum. DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-319-54528-8
Szczegóły publikacji
Źródło:
1229 s.
Wydawca:
Springer International Publishing AG
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 72.00 |
---|---|
Rekordy powiązane: | • Edible insects as source of proteins. [AUT.] EWELINA ZIELIŃSKA, MONIKA KARAŚ, ANNA JAKUBCZYK, DAMIAN ZIELIŃSKI, BARBARA BARANIAK. W: Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry / Ed.: Mérillon Jean-Michel, Ramawat Kishan Gopal Cham 2018, Springer Springe International Publishing AG, s. 1-53, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/978-3-319-54528-8_67-1 |
Rekord utworzony: | 28 lutego 2018 10:13 |
Ostatnia aktualizacja: | 20 sierpnia 2021 10:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ebff997ad49b31ccec6e790
DOI
https://doi.org/10.1007/978-3-319-54528-8
Strona WWW
https://link.springer.com/referencework…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-3-319-54528-8
e-ISSN: 2511-8358
BPP ID: (59, 43335) wydawnictwo zwarte #43335
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.