Bioactive peptides from meat industry by-products as potential antimicrobial agents based on BIOPEP-UWM database.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
New peptides with potential antimicrobial activity, encrypted in protein sequences of meat industry by-products were searched with bioinformatics tools using BIOPEP-UWM database. The Replica Watches potential of major proteins as a source of biologically active peptides with antibacterial, antiviral and antifungal activity were considered. As a result, collagen,hemoglobin, fibrinogen and selected meat tissue proteins (creatine kinase, myosin, titin) has been shown to contain short motifs responsible for antibacterial properties. The peptides with antiviral and antifungal properties were not detected.
Open Access
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 października 2018 17:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 listopada 2021 11:38 |