Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Bioactive peptides released from dry-cured meat and their influence on the cardiovascular system.

Opis bibliograficzny

Bioactive peptides released from dry-cured meat and their influence on the cardiovascular system. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2015. Materiały konferencyjne - jesień. Część trzecia - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Monika Panfil 55-55. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-65362-11-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2015. Materiały konferencyjne - jesień. Część trzecia - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, Monika Panfil, 55-55
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 grudnia 2015 12:21
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:38

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65362-11-7
BPP ID: (59, 36840) wydawnictwo zwarte #36840
PBN ID (hist.): 36840

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się