Bioactive phenolics of fresh and freeze-dried sweet and semi-spicy pepper fruits (Capsicum annuumL.).
Opis bibliograficzny
Bioactive phenolics of fresh and freeze-dried sweet and semi-spicy pepper fruits (Capsicum annuumL.). [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA MATERSKA. J. Funct. Food. 2014 Vol. 7 s. 269-277, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.jff.2014.02.002
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Functional Foods 2014 Vol. 7, s. 269-277
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 września 2014 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:46 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154be8
DOI
10.1016/j.jff.2014.02.002
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33381) wydawnictwo ciągłe #33381
PBN ID (hist.): 33381
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,574
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.