Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Opis bibliograficzny

Bioaktywne składniki żywności. [AUT.] KAMILA BOROWIEC, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ARTUR MAZUREK, ANETA SŁAWIŃSKA, BARTOSZ SOŁOWIEJ, BOŻENA SOSNOWSKA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, DOMINIK SZWAJGIER, URSZULA SZYMANOWSKA. Lublin 2015, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 104 s, il., bibliogr., Seria: Monografia Naukowa / Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 9788363761585.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
104 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:6.30
Rekord utworzony:12 sierpnia 2015 08:46
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2020 09:39

Identyfikatory

ISBN: 9788363761585
BPP ID: (59, 35705) wydawnictwo zwarte #35705
PBN ID (hist.): 35705

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się