Bioaktywne składniki żywności.
Opis bibliograficzny
Bioaktywne składniki żywności. [AUT.] KAMILA BOROWIEC, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ARTUR MAZUREK, ANETA SŁAWIŃSKA, BARTOSZ SOŁOWIEJ, BOŻENA SOSNOWSKA, EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, DOMINIK SZWAJGIER, URSZULA SZYMANOWSKA. Lublin 2015, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 104 s, il., bibliogr., Seria: Monografia Naukowa / Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 9788363761585.
Szczegóły publikacji
Źródło:
104 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 6.30 |
---|---|
Rekord utworzony: | 12 sierpnia 2015 08:46 |
Ostatnia aktualizacja: | 3 stycznia 2020 09:39 |
Identyfikatory
ISBN: 9788363761585
BPP ID: (59, 35705) wydawnictwo zwarte #35705
PBN ID (hist.): 35705
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.