Biofortyfikcja kiełków spożywczych w selen jako metoda pozyskiwania żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Biofortyfikcja kiełków spożywczych w selen jako metoda pozyskiwania żywności funkcjonalnej. [AUT.] BARBARA HAWRYLAK-NOWAK, RENATA MATRASZEK. W: Środowiskowe i rekreacyjne uwarunkowania zdrowia człowieka. III Konferencja Naukowo-Szkoleniowa. Dni Trzech Kultur w Medycynie. Usługi i turystyka zdrowotna, 19.09.2015 Włodawa 30. Włodawa, [b.w].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Środowiskowe i rekreacyjne uwarunkowania zdrowia człowieka. III Konferencja Naukowo-Szkoleniowa. Dni Trzech Kultur w Medycynie. Usługi i turystyka zdrowotna, 19.09.2015 Włodawa, 30
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2015 13:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:38 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 36680) wydawnictwo zwarte #36680
PBN ID (hist.): 36680
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.