Biogenic amines in dry-cured and fermented meats.
Opis bibliograficzny
Biogenic amines in dry-cured and fermented meats. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: Biogenic Amines (BA): Origins, Biological Importance and Human Health Implications / Joanna Stadnik editor New York 2018, Nova Science Publishers, Inc, s. 243-268, il., bibliogr., sum, 978-1-53612-712-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Nova Science Publishers, Inc.
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.30 |
---|---|
Rekord utworzony: | 12 kwietnia 2018 09:04 |
Ostatnia aktualizacja: | 4 października 2021 14:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c2c
Identyfikatory
ISBN: 978-1-53612-712-6
BPP ID: (59, 43397) wydawnictwo zwarte #43397
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.