Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Biological value and essential oil content in sweet basil (Ocimum basilicum l.) depending on calcium fertilization and cultivar.

Opis bibliograficzny

Biological value and essential oil content in sweet basil (Ocimum basilicum l.) depending on calcium fertilization and cultivar. [AUT.] KATARZYNA DZIDA. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2010 nr 9 (4) s. 153-161, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 listopada 2011 14:48
Ostatnia aktualizacja:14 sierpnia 2018 12:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26553) wydawnictwo ciągłe #26553
PBN ID (hist.): 26553

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,547
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się