Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Biologically active peptides obtained by enzymatic hydrolysis of Adzuki bean seeds.

Opis bibliograficzny

Biologically active peptides obtained by enzymatic hydrolysis of Adzuki bean seeds. [AUT.] AGATA DURAK, BARBARA BARANIAK, ANNA JAKUBCZYK, MICHAŁ ŚWIECA. Food Chem. 2013 Vol. 141 Issue 3 2177-2187, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 141 Issue 3, 2177-2187
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 5598) wydawnictwo ciągłe #5598
PBN ID (hist.): 5598

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się