Biologicznie aktywne peptydy jako prozdrowotne składniki diety (Biologically active peptides as health-promoting components in the diet)
Opis bibliograficzny
Biologicznie aktywne peptydy jako prozdrowotne składniki diety (Biologically active peptides as health-promoting components in the diet). [AUT.] JAGODA SZAFRAŃSKA, JAN MAŁECKI, KATARZYNA KUSIO. W: Żywienie i żywność / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2021, Młodzi Naukowcy, s.112-117, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66743-39-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie i żywność / redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s.112-117
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2021 12:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/dl/3508f3…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-39-7
e-ISBN: 978-83-66743-40-3
BPP ID: (59, 47794) wydawnictwo zwarte #47794
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.