Biopierwiastki w żywności.
Opis bibliograficzny
Biopierwiastki w żywności. [AUT.] MONIKA BOJANOWSKA, IZABELLA JACKOWSKA, MONIKA SACHADYN-KRÓL. W: Znaczenie pierwiastków chemicznych w środowisku i medycynie. XIX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna. Lublin, 4 czerwca 2016 r 15-15. [Lublin], [b.w.], 2016.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Znaczenie pierwiastków chemicznych w środowisku i medycynie. XIX Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna. Lublin, 4 czerwca 2016 r, 15-15
Wydawca:
[b.w.], 2016
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 czerwca 2016 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:44 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 38120) wydawnictwo zwarte #38120
PBN ID (hist.): 38120
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.