Biotransformation of ferulic acid by lactobacillus acidophilus K1 and selected bifidobacterium strains.
Opis bibliograficzny
Biotransformation of ferulic acid by lactobacillus acidophilus K1and selected bifidobacterium strains. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, ANNA JAKUBCZYK. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2010 Nr 9 (1) s. 45-59, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2010 Nr 9 (1), s. 45-59
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2011 12:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 listopada 2018 09:26 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25944) wydawnictwo ciągłe #25944
PBN ID (hist.): 25944
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.