Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Blackcurrant juice polyphenols and the change in their content by lactic acid fermentation.

Opis bibliograficzny

Blackcurrant juice polyphenols and the change in their content by lactic acid fermentation. [AUT.] KAMILA BOROWIEC, ANNA STACHNIUK, MARTYNA BRODA, ANNA WYPYCH. W: Global Congress on Food and Nutrition. November 25-26, Portugal 2024. s.3. Porto 2024, [b.w], 9781068585166.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
s.3
Wydawca:
[b.w]
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 grudnia 2024 14:11
Ostatnia aktualizacja:9 grudnia 2024 14:11

Identyfikatory

ISBN: 9781068585166
BPP ID: (59, 50827) wydawnictwo zwarte #50827

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się