Błonnik pokarmowy najważniejszym wyróżnikiem jakości zbóż spożywczych.
Opis bibliograficzny
Błonnik pokarmowy najważniejszym wyróżnikiem jakości zbóż spożywczych. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, EMILIA SYKUT, ANNA WIRKIJOWSKA, ZYGMUNT NITA. Fragm. Agron. 2008 R. 25 Nr 1 (97) s. 357-371, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fragmenta Agronomica 2008 R. 25 Nr 1 (97), s. 357-371
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 lipca 2008 13:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19145) wydawnictwo ciągłe #19145
PBN ID (hist.): 19145
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.