Bread enriched with Chenopodium quinoa leaves powder – The procedures for assessing the fortification efficiency.
Opis bibliograficzny
Bread enriched with Chenopodium quinoa leaves powder – The procedures for assessing the fortification efficiency. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, ŁUKASZ SĘCZYK, RENATA RÓŻYŁO, URSZULA SZYMANOWSKA. Lebensm. - Wiss. Technol. 2015 Vol. 62, Issue 2 1226-1234, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2015.02.007
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2015 Vol. 62, Issue 2, 1226-1234
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 czerwca 2015 11:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e720122467f01e9303301c
DOI
10.1016/j.lwt.2015.02.007
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35141) wydawnictwo ciągłe #35141
PBN ID (hist.): 35141
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,711
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.