Bread enriched with green coffee as a functional product.
Opis bibliograficzny
Bread enriched with green coffee as a functional product. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, ANNA JAKUBCZYK. W: 10th AISTEC Conference : Grains for feeding the world. Jointly organized with ICC on the occasion of the World Expo Milan 2015, Book of Abstracts, 1-3 July 2015 University of Milan, Via Festa del Perdono, Milan, Italy S. 169. Italy, Milan, AISTEC - Italian Association for Cereal Science and Technology, 978-88-906680-2-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
10th AISTEC Conference : Grains for feeding the world. Jointly organized with ICC on the occasion of the World Expo Milan 2015, Book of Abstracts, 1-3 July 2015 University of Milan, Via Festa del Perdono, Milan, Italy, S. 169
Wydawca:
AISTEC - Italian Association for Cereal Science and Technology
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 sierpnia 2015 13:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:33 |
Identyfikatory
ISBN: 978-88-906680-2-9
BPP ID: (59, 35747) wydawnictwo zwarte #35747
PBN ID (hist.): 35747
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.