Bread-making potential of selected spring wheat species depending on crop year and production technology intensity.
Opis bibliograficzny
Bread-making potential of selected spring wheat species depending on crop year and production technology intensity. [AUT.] LESZEK RACHOŃ, GRZEGORZ SZUMIŁO, ANNA SZAFRAŃSKA, DANUTA KOTYRBA. Zemdirbyste 2016 Vol. 103 No. 4 369–376, il., bibliogr., sum.DOI 10.13080/z-a.2016.103.047. DOI: 10.13080/z-a.2016.103.047
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zemdirbyste-Agriculture 2016 Vol. 103 No. 4, 369–376
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 grudnia 2016 11:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72e242467f01e9312d86a
DOI
10.13080/z-a.2016.103.047
Strona WWW
http://www.zemdirbyste-agriculture.lt/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39899) wydawnictwo ciągłe #39899
PBN ID (hist.): 39899
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,644
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.