Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Cadmium and lead concentration in meat of roman snails collected in western provinces of Poland.

Opis bibliograficzny

Cadmium and lead concentration in meat of roman snails collected in western provinces of Poland. [AUT.] MONIKA ZIOMEK, KRZYSZTOF SZKUCIK, WALDEMAR PASZKIEWICZ. W: Food Safety Risk Analysis - Fifty years with codex Alimentarius in the European Region. Book of Abstracts of The International Conference, 19-20 September 2013, Pulawy, Poland 53-54, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Food Safety Risk Analysis - Fifty years with codex Alimentarius in the European Region. Book of Abstracts of The International Conference, 19-20 September 2013, Pulawy, Poland, 53-54
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 marca 2014 09:09
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:18

Identyfikatory

BPP ID: (59, 32049) wydawnictwo zwarte #32049
PBN ID (hist.): 32049

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się