Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Calcium ions induced gelation of double-heated whey protein isolate.

Opis bibliograficzny

Calcium ions induced gelation of double-heated whey protein isolate. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, PAWEŁ GLIBOWSKI, WALDEMAR GUSTAW, PIOTR JANAS. J. Food Sci. Technol. 2002 Vol. 39 No 5 s. 563-565, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2002 Vol. 39 No 5, s. 563-565
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 11125) wydawnictwo ciągłe #11125
PBN ID (hist.): 11125

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,176
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się