Calcium ions induced gelation of double-heated whey protein isolate.
Opis bibliograficzny
Calcium ions induced gelation of double-heated whey protein isolate. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, PAWEŁ GLIBOWSKI, WALDEMAR GUSTAW, PIOTR JANAS. J. Food Sci. Technol. 2002 Vol. 39 No 5 s. 563-565, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE 2002 Vol. 39 No 5, s. 563-565
Rok: 2002
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 11125) wydawnictwo ciągłe #11125
PBN ID (hist.): 11125
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,176
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.