Capsaicinoids from pepper fruit– chemopreventive properties.
Opis bibliograficzny
Capsaicinoids from pepper fruit– chemopreventive properties. [AUT.] IRENA PERUCKA. Acta Biochim. Pol. 2006 Vol. 53 supl. s. 56.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2006 Vol. 53 supl, s. 56
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 sierpnia 2009 12:10 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2018 13:13 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.actabp.pl/pdf/Supl06/S6.pdf
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22053) wydawnictwo ciągłe #22053
PBN ID (hist.): 22053
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.