Cechy fizykochemiczne mięsa indyczek rzeźnych utrzymywanych systemem ekstensywnym.
Opis bibliograficzny
Cechy fizykochemiczne mięsa indyczek rzeźnych utrzymywanych systemem ekstensywnym. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, ANTONI BRODACKI. W: Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Zwierzyniec, 7-9 września 2011. Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy, 2011. - S. 25.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania jakości mleka i mięsa oraz ich przetworów do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Zwierzyniec, 7-9 września 2011,
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy, 2011. - S. 25
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 marca 2013 12:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 29794) wydawnictwo zwarte #29794
PBN ID (hist.): 29794
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.