Certyfikacja typu jako sposób poprawy jakości życia (na przykładzie wyrobów spożywczych).
Opis bibliograficzny
Certyfikacja typu jako sposób poprawy jakości życia (na przykładzie wyrobów spożywczych). [AUT.] ANNA IWANICKA. W: Uwarunkowania jakości życia w społeczeństwie informacyjnym. T. 1 / pod red. Elżbiety Skrzypek Lublin, UMCS, Wydział Ekonomiczny, 2007, S. 279 - 287, Bibliogr, 978-83-924547-1-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Uwarunkowania jakości życia w społeczeństwie informacyjnym. T. 1 / pod red. Elżbiety Skrzypek, S. 279 - 287
Wydawca:
UMCS, Wydział Ekonomiczny, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:17 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-924547-1-7
BPP ID: (59, 14538) wydawnictwo zwarte #14538
PBN ID (hist.): 14538
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.