Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Certyfikacja typu jako sposób poprawy jakości życia (na przykładzie wyrobów spożywczych).

Opis bibliograficzny

Certyfikacja typu jako sposób poprawy jakości życia (na przykładzie wyrobów spożywczych). [AUT.] ANNA IWANICKA. W: Uwarunkowania jakości życia w społeczeństwie informacyjnym. T. 1 / pod red. Elżbiety Skrzypek Lublin, UMCS, Wydział Ekonomiczny, 2007, S. 279 - 287, Bibliogr, 978-83-924547-1-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Uwarunkowania jakości życia w społeczeństwie informacyjnym. T. 1 / pod red. Elżbiety Skrzypek, S. 279 - 287
Wydawca:
UMCS, Wydział Ekonomiczny, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:17

Identyfikatory

ISBN: 978-83-924547-1-7
BPP ID: (59, 14538) wydawnictwo zwarte #14538
PBN ID (hist.): 14538

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się