Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in activity during storage and characteristics of superoxide dismutase from hen eggs (Gallus gallus domesticus).

Opis bibliograficzny

Changes in activity during storage and characteristics of superoxide dismutase from hen eggs (Gallus gallus domesticus). [AUT.] JACEK WAWRZYKOWSKI, MARTA KANKOFER. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2011 Vol. 232 Issue 3 s. 479-484, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-010-1418-0
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2011 Vol. 232 Issue 3, s. 479-484
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 kwietnia 2012 13:49
Ostatnia aktualizacja:7 sierpnia 2018 13:00

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27717) wydawnictwo ciągłe #27717
PBN ID (hist.): 27717

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,566
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się