Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in anthocyanin content as indicator of maize sensitivity to selenium.

Opis bibliograficzny

Changes in anthocyanin content as indicator of maize sensitivity to selenium. [AUT.] BARBARA HAWRYLAK-NOWAK. J. Plant Nutr. 2008, Vol. 31 Issue 7 S. 1232-1242, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Plant Nutrition 2008, Vol. 31 Issue 7, S. 1232-1242
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 czerwca 2009 12:01
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 21644) wydawnictwo ciągłe #21644
PBN ID (hist.): 21644

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,569
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się