Changes in sacccharides and water solubility index of extrudates as affected by proportion of corn grit and oat bran.
Opis bibliograficzny
Changes in sacccharides and water solubility index of extrudates as affected by proportion of corn grit and oat bran. [AUT.] ANTONI LIPIEC, RYSZARD K. PISARSKI. Ciência e Técnica Vitivinícola 2014 Vol.29 Issue 6 186-192, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ciência e Técnica Vitivinícola 2014 Vol.29 Issue 6, 186-192
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 czerwca 2015 10:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:34 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ciencia-e-tecnica.org/view.php?v…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35195) wydawnictwo ciągłe #35195
PBN ID (hist.): 35195
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,368
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.