Changes in the antioxidant activities of vegetables as a consequence of interactions between active compounds.
Opis bibliograficzny
Changes in the antioxidant activities of vegetables as a consequence of interactions between active compounds. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. J. Funct. Food. 2012 Vol. 4 Issue 4 s. 872-878, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.jff.2012.06.004
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Functional Foods 2012 Vol. 4 Issue 4, s. 872-878
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2013 10:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 lipca 2018 09:15 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jff.2012.06.004
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29994) wydawnictwo ciągłe #29994
PBN ID (hist.): 29994
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,632
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.