Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in the antioxidant activity of polyphenols purple basil leaves (Ocimum basilicum, L. cv. Dark Opal) induced by selected abiotic elicitors.

Opis bibliograficzny

Changes in the antioxidant activity of polyphenols purple basil leaves (Ocimum basilicum, L. cv. Dark Opal) induced by selected abiotic elicitors. [AUT.] URSZULA ZŁOTEK, URSZULA SZYMANOWSKA, MONIKA KARAŚ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DDD PHam. 2011 Vol. 24 nr 3 s. 189-195, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 czerwca 2012 12:57
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28108) wydawnictwo ciągłe #28108
PBN ID (hist.): 28108

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się