Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in the chemical composition of the essential oil of sweet basil (Ocimum basilicum L.) depending on the plant growth stage.

Opis bibliograficzny

Changes in the chemical composition of the essential oil of sweet basil (Ocimum basilicum L.) depending on the plant growth stage. [AUT.] RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK, ANNA BOGUCKA-KOCKA, RADOSŁAW KOWALSKI, BARTŁOMIEJ BOROWSKI. Chemija (Liet. Moksl. Akad. (Spausd.)) 2012 Vol. 23 Nr 3 s. 216-222, il.,, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 listopada 2013 13:07
Ostatnia aktualizacja:2 sierpnia 2018 13:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31195) wydawnictwo ciągłe #31195
PBN ID (hist.): 31195

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,276
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się