Changes in the chemical composition of the essential oil of sweet basil (Ocimum basilicum L.) depending on the plant growth stage.
Opis bibliograficzny
Changes in the chemical composition of the essential oil of sweet basil (Ocimum basilicum L.) depending on the plant growth stage. [AUT.] RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK, ANNA BOGUCKA-KOCKA, RADOSŁAW KOWALSKI, BARTŁOMIEJ BOROWSKI. Chemija (Liet. Moksl. Akad. (Spausd.)) 2012 Vol. 23 Nr 3 s. 216-222, il.,, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chemija (Lietuvos Mokslu Akademija (Spausdiuty)) 2012 Vol. 23 Nr 3, s. 216-222
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 listopada 2013 13:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 sierpnia 2018 13:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://mokslozurnalai.lmaleidykla.lt/pu…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31195) wydawnictwo ciągłe #31195
PBN ID (hist.): 31195
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,276
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.