Changes in the competitive position of China and the European Union in international agricultural and food trade considering agricultural workforce productivity.
Opis bibliograficzny
Changes in the competitive position of China and the European Union in international agricultural and food trade considering agricultural workforce productivity. [AUT.] ANETA JAROSZ-ANGOWSKA. Annals PAAAE 2021 Vol. 23 Issue 1 s. 48-59, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5604/01.3001.0014.7847
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
PBN
6130c0162467f060b01869f6
DOI
10.5604/01.3001.0014.7847
Strona WWW
https://rnseria.com/resources/html/arti…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48170) wydawnictwo ciągłe #48170
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 kwietnia 2021 18:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |