Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in the content of phenolic acids in curly kale (Brassica oleracea var. sabellica) during fermentation.

Opis bibliograficzny

Changes in the content of phenolic acids in curly kale (Brassica oleracea var. sabellica) during fermentation. [AUT.] MAGDALENA MICHALAK, DOMINIK SZWAJGIER, PATRYK OSTANEK, MAGDALENA POLAK-BERECKA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 92. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-66139-83-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2019. Materiały konferencyjne - wiosna. Część pierwsza - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 92
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 kwietnia 2019 10:46
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66139-83-1
BPP ID: (59, 45136) wydawnictwo zwarte #45136

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się