Changes in the content of phenolic compounds in placenta and pericarp of hot pepper fruit during its maturation.
Opis bibliograficzny
Changes in the content of phenolic compounds in placenta and pericarp of hot pepper fruit during its maturation. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Acta Biochim. Pol. 2006 Vol. 53 supl. s. 45.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2006 Vol. 53 supl, s. 45
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 sierpnia 2009 12:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:42 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.actabp.pl/pdf/Supl06/S4.pdf
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22055) wydawnictwo ciągłe #22055
PBN ID (hist.): 22055
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.