Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in the content of phenolic compounds in placenta and pericarp of hot pepper fruit during its maturation.

Opis bibliograficzny

Changes in the content of phenolic compounds in placenta and pericarp of hot pepper fruit during its maturation. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Acta Biochim. Pol. 2006 Vol. 53 supl. s. 45.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2006 Vol. 53 supl, s. 45
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 sierpnia 2009 12:19
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22055) wydawnictwo ciągłe #22055
PBN ID (hist.): 22055

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się