Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in the level and antioxidant activity of polyphenols during storage of enzymatically treated Raspberry juices and syrups.

Opis bibliograficzny

Changes in the level and antioxidant activity of polyphenols during storage of enzymatically treated Raspberry juices and syrups. [AUT. KORESP.] URSZULA SZYMANOWSKA, [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2017 Vol. 16 Nr 3 s. 269-282, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.17306/J.AFS.2017.0491
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 listopada 2017 11:57
Ostatnia aktualizacja:12 sierpnia 2021 09:39

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42695) wydawnictwo ciągłe #42695

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się