Changes of linoleic acid concentration during heating of some plants-orgin oils with polyphenol addition.
Opis bibliograficzny
Changes of linoleic acid concentration during heating of some plants-orgin oils with polyphenol addition. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI. J. Food Qual. 2010 Vol. 33 Issue 3 s. 269-282, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1745-4557.2010.00295.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Quality 2010 Vol. 33 Issue 3, s. 269-282
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 listopada 2013 12:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 sierpnia 2018 13:30 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1111/j.1745-4557.2010.00295.x
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31193) wydawnictwo ciągłe #31193
PBN ID (hist.): 31193
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,534
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.