Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes of linoleic acid concentration during heating of some plants-orgin oils with polyphenol addition.

Opis bibliograficzny

Changes of linoleic acid concentration during heating of some plants-orgin oils with polyphenol addition. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI. J. Food Qual. 2010 Vol. 33 Issue 3 s. 269-282, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1745-4557.2010.00295.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food Quality 2010 Vol. 33 Issue 3, s. 269-282
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 listopada 2013 12:42
Ostatnia aktualizacja:13 sierpnia 2018 13:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31193) wydawnictwo ciągłe #31193
PBN ID (hist.): 31193

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,534
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się