Changes of phenolic compound contents in pepper fruits during lyophilization process.
Opis bibliograficzny
Changes of phenolic compound contents in pepper fruits during lyophilization process. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. W: Towards a sustainable food chain food process, bioprocessing and food quality management : 6th International CIGR Technical Symposium, 18tth - 20th April 2011, Nantes, France. Nantes, [b.w.], 2011. - S. 143.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Towards a sustainable food chain food process, bioprocessing and food quality management : 6th International CIGR Technical Symposium, 18tth - 20th April 2011, Nantes, France,
Wydawca:
[b.w.], 2011. - S. 143
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2012 13:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:04 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 28387) wydawnictwo zwarte #28387
PBN ID (hist.): 28387
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.