Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes of secondary structure and surface tension of whey protein isolate dispersions upon pH and temperature.

Opis bibliograficzny

Changes of secondary structure and surface tension of whey protein isolate dispersions upon pH and temperature. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, ELŻBIETA KAMYSZ, EMILIA SIKORSKA, CZESŁAW PUCHALSKI, STANISŁAW MLEKO, LECH OZIMEK, GRZEGORZ KOWALUK, WALDEMAR GUSTAW, MARTA WESOŁOWSKA-TROJANOWSKA. Czech J. Food Sci. (Print) 2014 Vol. 32 Issue 1 82-89, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Czech Journal of Food Sciences (Print) 2014 Vol. 32 Issue 1, 82-89
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 czerwca 2014 11:42
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 32887) wydawnictwo ciągłe #32887
PBN ID (hist.): 32887

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,675
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się