Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes of selected physical properties at wheat grain due to thermal processing using infra-red radiation.

Opis bibliograficzny

Changes of selected physical properties at wheat grain due to thermal processing using infra-red radiation. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2007 Vol. 57 nr 2 A s. 3-6, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 czerwca 2008 12:34
Ostatnia aktualizacja:11 kwietnia 2022 11:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18695) wydawnictwo ciągłe #18695
PBN ID (hist.): 18695

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się