Changes of some chemical compounds in pinnae during of date palm cultivar zahdi fruit ripening.
Opis bibliograficzny
Changes of some chemical compounds in pinnae during of date palm cultivar zahdi fruit ripening. [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, AHMED F. ZABAR, JAN DYDUCH. W: Zioła - leki, żywność, kosmetyki. 14 Sejmik Zielarski, Żerków, 25-26 maja 2012 r. [Poznań], {b.w.], 2012. - S. 55.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zioła - leki, żywność, kosmetyki. 14 Sejmik Zielarski, Żerków, 25-26 maja 2012 r,
Wydawca:
{b.w.], 2012. - S. 55
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2014 10:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 32360) wydawnictwo zwarte #32360
PBN ID (hist.): 32360
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.