Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes of some chemical compounds in pinnae during of date palm cultivar zahdi fruit ripening.

Opis bibliograficzny

Changes of some chemical compounds in pinnae during of date palm cultivar zahdi fruit ripening. [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, AHMED F. ZABAR, JAN DYDUCH. W: Zioła - leki, żywność, kosmetyki. 14 Sejmik Zielarski, Żerków, 25-26 maja 2012 r. [Poznań], {b.w.], 2012. - S. 55.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zioła - leki, żywność, kosmetyki. 14 Sejmik Zielarski, Żerków, 25-26 maja 2012 r,
Wydawca:
{b.w.], 2012. - S. 55
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 marca 2014 10:03
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:19

Identyfikatory

BPP ID: (59, 32360) wydawnictwo zwarte #32360
PBN ID (hist.): 32360

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się