Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes of the contents of selected phenolic compounds during storage of lettuce heads (Lactuca sativa L.) in cool conditions.

Opis bibliograficzny

Changes of the contents of selected phenolic compounds during storage of lettuce heads (Lactuca sativa L.) in cool conditions. [AUT.] KATARZYNA OLSZÓWKA, IRENA PERUCKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2011 Vol. 61, Suppl. 1 s. 115.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2011 Vol. 61, Suppl. 1, s. 115
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 października 2012 13:21
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28386) wydawnictwo ciągłe #28386
PBN ID (hist.): 28386

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się