Changes of the contents of selected phenolic compounds during storage of lettuce heads (Lactuca sativa L.) in cool conditions.
Opis bibliograficzny
Changes of the contents of selected phenolic compounds during storage of lettuce heads (Lactuca sativa L.) in cool conditions. [AUT.] KATARZYNA OLSZÓWKA, IRENA PERUCKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2011 Vol. 61, Suppl. 1 s. 115.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2011 Vol. 61, Suppl. 1, s. 115
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 października 2012 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/?p=rec&s_…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28386) wydawnictwo ciągłe #28386
PBN ID (hist.): 28386
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.