Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Characterisation de la texture du grain de mais en vue de son utilisation en semoulerie.

Opis bibliograficzny

Characterisation de la texture du grain de mais en vue de son utilisation en semoulerie. [AUT.] GRZEGORZ ŁYSIAK, JANUSZ LASKOWSKI, JEAN-PIERRE MELCION. W: Procedes de broyage. Colloque sur les procedes de broyage. Toulouse, France, 1996, 14-15 fevrier [b.m.], Groupe Francais de Genie des Procedes, 1996. - S. 105-110, il., bibliogr., sum, Ser. Recents Progres en Genie des Procedes Vol. 10 No. 45.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Procedes de broyage. Colloque sur les procedes de broyage. Toulouse, France, 1996, 14-15 fevrier,
Wydawca:
Groupe Francais de Genie des Procedes, 1996. - S. 105-110, il., bibliogr., sum.
Rok: 1996
Język: Francuski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:47

Identyfikatory

BPP ID: (59, 5814) wydawnictwo zwarte #5814
PBN ID (hist.): 5814

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się