Characterisation de la texture du grain de mais en vue de son utilisation en semoulerie.
Opis bibliograficzny
Characterisation de la texture du grain de mais en vue de son utilisation en semoulerie. [AUT.] GRZEGORZ ŁYSIAK, JANUSZ LASKOWSKI, JEAN-PIERRE MELCION. W: Procedes de broyage. Colloque sur les procedes de broyage. Toulouse, France, 1996, 14-15 fevrier [b.m.], Groupe Francais de Genie des Procedes, 1996. - S. 105-110, il., bibliogr., sum, Ser. Recents Progres en Genie des Procedes Vol. 10 No. 45.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Procedes de broyage. Colloque sur les procedes de broyage. Toulouse, France, 1996, 14-15 fevrier,
Wydawca:
Groupe Francais de Genie des Procedes, 1996. - S. 105-110, il., bibliogr., sum.
Rok: 1996
Język: Francuski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 5814) wydawnictwo zwarte #5814
PBN ID (hist.): 5814
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.