Characteristics of interactions between some texture properties and composition of carrageenan gels as a result of its defined diversified freezing and thawing treatment.
Opis bibliograficzny
Characteristics of interactions between some texture properties and composition of carrageenan gels as a result of its defined diversified freezing and thawing treatment. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ. Advances in Science and Technology 2013 Vol. 7 No 18 13-19, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5604/20804075.1049489
Szczegóły publikacji
Źródło:
Advances in Science and Technology - Research Journal 2013 Vol. 7 No 18, 13-19
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 stycznia 2014 09:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104a52
DOI
10.5604/20804075.1049489
Strona WWW
http://www.astrj.com/Characteristics-of…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31477) wydawnictwo ciągłe #31477
PBN ID (hist.): 31477
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.