Characterization of polyphenol oxidase from butter lettuce (Lactuca sativa var. capitata L.).
Opis bibliograficzny
Characterization of polyphenol oxidase from butter lettuce (Lactuca sativa var. capitata L.). [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, URSZULA ZŁOTEK, MICHAŁ ŚWIECA. Food Chem. 2008 Vol. 107 No 1 s. 129-135, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2008 Vol. 107 No 1, s. 129-135
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 sierpnia 2008 09:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19179) wydawnictwo ciągłe #19179
PBN ID (hist.): 19179
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,696
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.