Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Charakterystyka enzymu peroksydazy tyroidowej (TPO), wpływ stresu oksydacyjnego na jegofunkcjonowanie oraz zastosowanie metody izobolograficznej do obrazowania interakcji pomiędzy składnikami aktywnymi żywności na jego obniżenie (Characterization of the thyroid peroxidase enzyme (TPO), the impact of oxidative stress on its functioning and the use of the isobolographic method to visualize the interaction between active ingredients of food to reduce the oxidative stress)

Opis bibliograficzny

Charakterystyka enzymu peroksydazy tyroidowej (TPO), wpływ stresu oksydacyjnego na jegofunkcjonowanie oraz zastosowanie metody izobolograficznej do obrazowania interakcji pomiędzy składnikami aktywnymi żywności na jego obniżenie (Characterization of the thyroid peroxidase enzyme (TPO), the impact of oxidative stress on its functioning and the use of the isobolographic method to visualize the interaction between active ingredients of food to reduce the oxidative stress). [AUT.] EWA HABZA-KOWALSKA, JAGODA SZAFRAŃSKA. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 49-53, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-59-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zobacz wydawnictwo nadrzędne Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 49-53
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Open Access

Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66392-59-5
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 46917) wydawnictwo zwarte #46917

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 października 2020 14:23
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się