Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka mikrofalowego rozmnażania pieczywa mieszanego.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka mikrofalowego rozmnażania pieczywa mieszanego. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2007 T. 42 Nr 4 s. 46-50, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 kwietnia 2008 13:18
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18207) wydawnictwo ciągłe #18207
PBN ID (hist.): 18207

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się