Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka tradycyjnej mikroflory jogurtowej oraz jej metabolitów.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka tradycyjnej mikroflory jogurtowej oraz jej metabolitów. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, JAGODA SZAFRAŃSKA. Prz. Mlecz. 2018 nr 3 s. 10-15, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Mleczarski 2018 nr 3, s. 10-15
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 stycznia 2020 12:55
Ostatnia aktualizacja:22 stycznia 2020 12:55

Identyfikatory

BPP ID: (46, 46360) wydawnictwo ciągłe #46360

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się