Charakterystyka tradycyjnej mikroflory jogurtowej oraz jej metabolitów.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka tradycyjnej mikroflory jogurtowej oraz jej metabolitów. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, JAGODA SZAFRAŃSKA. Prz. Mlecz. 2018 nr 3 s. 10-15, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2018 nr 3, s. 10-15
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 stycznia 2020 12:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 stycznia 2020 12:55 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46360) wydawnictwo ciągłe #46360
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.