Charakterystyka wybranych opakowań produktów mlecznych.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka wybranych opakowań produktów mlecznych. [AUT.] JOANNA CIEŚLIKOWSKA, ROBERT SIEPSIAK, JOANNA GMITROWICZ. W: Człowiek - żywność - środowisko. T. 1 / redakcja naukowa Maciej Kluz, Paweł Hanus Rzeszów 2019, Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg, s. 7-17, il., bibliogr., sum, 978-83-7996-744-5.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Uniwersytet Rzeszowski Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskieg
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.70 |
---|---|
Rekord utworzony: | 26 lutego 2020 13:41 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 lutego 2020 13:41 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7996-744-5
BPP ID: (59, 46444) wydawnictwo zwarte #46444
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.