Charakterystyka wybranych warzyw jako potencjalnych dodatków do ekstrudowanej żywności funkcjonalne (Characteristics of selected vegetables as potential additves in extruded functional food)
Opis bibliograficzny
Charakterystyka wybranych warzyw jako potencjalnych dodatków do ekstrudowanej żywności funkcjonalne (Characteristics of selected vegetables as potential additves in extruded functional food). [AUT.] KATARZYNA ŻELIZKO, KAMILA KASPRZAK, GABRIELA WIDELSKA. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 136-140, il., bibliogr, 978-83-66139-46-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.42 |
---|---|
Rekord utworzony: | 1 października 2018 08:48 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (59, 44071) wydawnictwo zwarte #44071
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.